Projectes pedagògics 2018


Untitled-1

EN RESIDÈNCIA

El programa EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona introdueix un artista per a concebre una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). El compositor resident treballarà la creació d’un projecte artístic que es portarà a terme amb alumnes d’un centre d’educació secundària i la seva posterior presentació durant el Festival Mixtur. L’artista escollida enguany és la percussionista i improvisadora experimental Núria Andorrà,  qui treballarà amb els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Doctor Puigvert.

/// + INFO


68042_web

PIANO EXPERIMENTAL PER A NENS

Sota aquest nom el pianista Ricardo Descalzo, professor del Taller d'Intepretació de Piano Mixtur 2018, realitzarà una sessió pedagògica adreçada a nens i nenes.


Regine Koerner

INSTANT COMPOSING

Carola Bauckholt, professora del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2018, proposa un taller per a artistes de diferents disciplines per desenvolupar, realitzar i reflexionar sobre miniatures para compositores i músics, en espais poc convencionals. Al final d'aquest procés els participants reflexionen sobre els resultats.


Untitled design

ASSAIG OBERT AMB LUIS TABUENCA I MANUEL RODRÍGUEZ

El percussionista Luis Tabuenca, seleccionat a la Convocatòria Mixtur 2017, oferirà un assaig obert del seu espectacle amb el ballarí Manuel Rodríguez, el qual estrenaran a Mixtur 2018.