Els mitjans parlen del Mixtur

ELS MITJANS PARLEN DEL MIXTUR

Aquí pots consultar els articles, programes de ràdio i reportatges dedicats a les anteriors edicions del Festival i la difusió que ha tingut la Convocatòria Mixtur:

52 - copia

FESTIVAL MIXTUR 2015

Enguany el Festival Mixtur presenta importants novetats, les quals el converteixen en una finestra internacional als nous corrents que difícilment troben espai als circuits habituals de programació.

El Festival Mixtur, dedicat a les músiques de recerca i creació multidisciplinària que se celebra a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona des del 2013, ja ha obert el procés d’inscripció per a la Convocatòria Mixtur 2015, obert i internacional, que compta amb tres processos diferents, com en les darreres edicions.

EDICIONS ANTERIORS

Creo que para producir cambios, se tiene que empezar por intentar cambiar las cosas uno mismo. Por lo tanto, es importante crear “acciones” para que la gente “reaccione”.

Es un local a la medida de un festival. Y viceversa: un festival dedicado al fenómeno sonoro y los nuevos lenguajes musicales que se ubicará en un espacio cultural multidisciplinario.

Un luxe, en definitiva, aquest concert i molts dels altres d’aquest Festival, al qual els amants de la nova creació a Barcelona desitgem una molt llarga vida.

Mixtur és un col·lectiu que neix a Barcelona amb la voluntat de contribuir a la creació, pedagogia i difusió de la música i l’art sonor del nostre temps compromesos amb la recerca.